Kempingi, visā Latvijā

Drukāt

PP Camp, SIA

Ālandes 29, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Kempingi

Usma SPA, SIA

"Priežkalni" , Usmas pagasts, Ventspils nov., LV-3619
Usma SPA viesnīca - kempings, Usma, Usma SPA, Usmas kempings, SPA viesnīca, Hotel, viesu nams, atpūta pie dabas, atpūta pie ūdens, Usmas ezera krastā, labiekārtoti numuriņi, istabiņas, nakšņošana ezera krastā. Baseins, SPA procedūras. Masāžas. Pirtis. Sauna. Restorāns. Viesnīca. Kempings. Banketu zāle. Sporta spēles, braucieni ar laivām, laivu

Laimes māja, SIA

"Laukmaļi" , Laucienes pagasts, Talsu nov. LV-3285
Laimes māja, Laimes mājas, kempings, kempingi , mucu mājas, mucu mājiņas, koka mājiņas, Ekoloģiska, cilindriskas

Alberta dīķi, atpūtas bāze

Upesciems, Ērkšķu 21, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-2137
Makšķerēšana, karpu dīķis, karūsu dīķis, zemledus makšķerēšana, ūdenskrātuve. Pirts, orientēšnās, laivu noma, makšķeru noma, veikaliņš, makšķerēšanas piederumu tirdzniecība, atpūtas mājiņas, lapenes, telšu vietas, bezmaksas auto stāvvieta, maksas dīķi.

Aglonas Alpi, atpūtas komplekss

Leitāni, "Leitāni" , Aglonas pagasts, Preiļu nov., LV-5304
Viesu māja, viesu nams, viesu nami, atpūtas vieta Aglonā, viesu nams Aglonā, viesu nams Latgalē, viesu māja Latgalē, atpūta pie dabas, atpūta pie ezera, atpūta Latgalē, atpūtas bāze, slēpošana, sniega motocikls, pikniks, piknika vieta, distanču slēpošanas trase, nakšņošana, konferenču zāle, semināri, kāzu svinības, naktsmītnes, slēpošana,

HouseART, SIA

K.Barona 122a, Rīga, LV-1012
Moduļu mājas, Koka karkasa mājas, Individuālie projekti, koka paneļu mājas, moduļu mājas, koksnes sagāde, materiālu sagāde, projekta tāme, projektēšana, moduļi, sapņu māja, zemes gabala apskate, būvvaldē saskaņots projects, arhitekti, kalibrēti kokmateriāli, Projektējam, Ražojam, Montējam, uzstādām, apdare, siltinājums, saskaņošana

Latelektro.lv, interneta veikals - noliktava

Rencēnu 7b, Rīga, LV-1073
Pagarinātājvads, Vada spole, Elektroenerģijas skaitītājs, Kontaktori, Motora aizsardzības automātslēdži (motora palaidēji), Termiskās pārslodzes releji, Laika relejs, Krēslas slēdzis, Durvju zvans, Gongs, Drošinātāji, Metāla sadales skapji, Plastmasas sadales skapji, Vadu savilcēji, Termocaurules, Gofrētas caurules, Virsapmetuma

WEEKAMPER, SIA

Rumbula, Granīta 26, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-1057
Produktu klāsts:: ✓ iKamper ✓ HAKR – jumta stieņi, jumta kastes, dažādi velo turētāji un citi auto aksesuāri ✓ Goal Zero – dažāda veida apgaismjuma risinājumi kempingiem un ceļošanai, POWER bankas, dažāda izmēra saules baterijas, jaudīgas Power Stacijas, ar kurām var barot nelielu nometni veselu diennakti un pēc tam ar saules enerģiju atkal visu uzlādēt, dažādi aksesuāri. ✓ Jaunums! Mūsu pašu radīta, mini virtuves un plauktu sistēma, kuru ievieto auto bagāžas nodalījumā, tādā veidā ikdienas auto pārtop nelielā kemperī. Pēc ceļojuma šo virtuves un plauktu sistēmu izņem ārā un auto atkal ir gatavs ikdienas braucieniem. Šim produktam dosim savu nosaukumu – Weekamper!

Abavas laivas, laivu noma

"Abavas" , Rendas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3319
Ko mēs piedāvājam?:

Abavas Laivas ir īstā izvēle, ja vēlaties atpūsties un neuztraukties par pilnīgi neko, jo mēs piedāvājam visu nepieciešamo, lai jūsu brīvdienas izdotos!

✓ Laivu noma ✓ Naktsmītnes ✓ Maršruti ✓ Pirtis Atpūta pie dabas un nekādu uztraukumu:

Lieliska atpūta pie dabas, katram atpūsties gribētājam. Pie mums būsiet patīkami pārsteigti, jo Abavas Laivas kolektīvs ir pretīmnākošs un pietiekami izpalīdzīgs, lai visi atpūtas plānošanas darbi aizritētu nemanot. Mēs savus klientus cenšamies nodrošināt ar visu nepieciešamo, lai stress nebūtu brīvdienu bojātājs. Klientiem nodrošinām bezmaksas auto stāvvietu, transportu līdz izbraukšanas vietai un transportu no gala punkta. Ja vēlaties izbaudīt laiku pie dabas un patīkami atpūsties, tad droši izvēlieties Abavas Laivas.

Matisons Auto, SIA

"Mazturaidas" , Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Apraksts:

"Matisons Auto" lietotu un mazlietotu automašīnu tirdzniecība, kuras ievedam no Vācijas. Piegādājam automašīnas arī pēc pasūtījuma, kā arī Jūsu iegādātās automašīnas piegāde līdz Latvijai. Kreditēšana - iespēja iegādāties uz nomaksu, līzingu

Dinox, SIA, Ēdināšanas virtuves iekārtas

Latgales 250, Rīga LV-1063
Piedāvātās iekārtas un aprīkojums: ✓ Nerūsējošā tērauda mēbeles ✓ Elektromehāniskās iekārtas ✓ Siltuma iekārtas ✓ Aukstuma iekārtas ✓ Trauku mazgājamās iekārtas ✓ Trauki un virtuves piederumi ✓ Iekārtas bāriem un kafejnīcām ✓ Iekārtas restorāniem ✓ Iekārtas ēdnīcām un bistro ✓ "Fast-Food"iekārtas ✓ Konditorejas iekārtas ✓ Iekārtas picērijām ✓ Keiterings ✓ Iekārtas viesnīcām ✓ Uzkopšana un higiēna ✓ Noliktavas iekārtas ✓ Iekārtas veikaliem

Mērījumi, SIA, elektriskie mērījumi un tehniskā dokumentācija

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 3, Rīga, LV-1067
Apraksts: Sertificēta inženiera dibināts uzņēmums, kura darbības virzieni ir elektriskie mērījumi un elektrotīkla izpilddokumentācijas sagatavošana, jaunizbūvētiem objektiem un ekspluatācijā nodotiem objektiem, atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem un Latvijas būvnormatīviem! Izpilddokumentācijai tiek pievienoti darba veikšanas tiesības apliecinoši dokumenti un mēraparātu kalibrēšanas sertifikāta kopijas, kā arī slēdziens par mērījumu rezultātiem un ieteikumi par elektrotīkla uzlabojumiem! Pakalpojumi tiek sniegti visā Latvijā. Rīgā.

NOTE, SIA, Kemperu remonts un aprīkojums

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA NOTE jau vairāk nekā 20 gadus nodrošina savus klientus ar augstvērtīgu servisu kemperu jomā. Mēs lepojamies ar to, ka zinām, kas ir kemperis no tā pašiem pamatiem. Tāpēc spējam sniegt saviem klientiem pilnu pakalpojumu klāstu - kemperu nomu vai iegādi, kempera apkopi un remontu. Mēs uzstādam, veicam apkopi un remontējam: antenas, elektroinstalācijas, ledusskapjus, gaisa kondicionierus, ūdens sildītājus, pneimatisko piekari, gaisa spilvenus, bremžu sistēmu, riepas, stiprinājumus, ventilācijas un santehnikas aprīkojumu. Kā arī veicam kemperu remontu pēc negadījumiem un sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.

 

 

Saulrieti, Atpūtas komplekss, viesnīca jūras krastā

Raiņa 11, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
"SAULRIETI" priekšrocības:: ✓ Atpūta pašā jūras krastā ✓ Kafejnīca ar svinību telpu banketiem, biznesa pusdienām ✓ Konferenču telpa 15 personām ✓ 20 ērtas un mājīgas guļvietas ✓ Sauna, turku pirts, džakuzi baseins 6 personām ✓ Sporta laukums ✓ Bērnu laukums ✓ Plaša un ērta autostāvvieta

Žagarkalns, slēpošanas komplekss, laivas un kempings

Cīrulīšu 70, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts: Atpūtas komplekss ar slēpošanas un snovošanas trasēm ziemā, kempingu un laivu nomu vasarā. Kameršļūkšana. Dabas takas. Kafejnīca.

Zvejnieksēta, viesu nams

Dzintaru 36, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Kempings "ZvejniekSĒTA": KEMPINGS atrodas klusā ciematā 300 metru attālumā no Baltijas jūras (Jūras ielā 4, Pāvilostā). 12 minūšu pastaigas attālumā no Baltijas jūras. Kotedžās ir vienkāršs koka interjers. Viesiem ir pieejama: ✓ Koplietošanas dušas telpas ✓ Katrai kotedžai ir terase ✓ Tiek nodrošināts ledusskapis, elektriskā tējkanna un elektriskā plīts ✓ Bērniem uz vietas ir pieejams rotaļu laukums ✓ Grila iekārtas Tuvākais veikals, kafejnīca, autoosta un Tūrisma informācijas centrs ir 1 km attālumā no kempinga. Kempinga ZvejniekSĒTA administrācija var noorganizēt izbraucienus ar laivu.

Druvas vidusskola

Druva, Skolas 2, Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Apraksts: Radoša, dzīvespriecīga, iedvesmojoša, vienmēr atvērta jaunām idejām un priekšlikumiem! Tāda ir Druvas vidusskola! Vidusskolā piedāvā: dabaszinību, dizaina un tehnoloģiju, valodu un kultūras kā arī inženierzinātņu un IT virzienus.

Dzīvojamo treileru noma

Stīpnieku ceļš 5b, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Ērtāk nekā teltī, lētāk nekā viesnīcā – tā varētu raksturot dzīvojamo treileri. Dzīvojamais treileris ērti izmantojams ne tikai atpūtai, bet arī darbam – celtniecībā, mežizstrādē, objektu apsardzē, tirdzniecībā utt. Galvenās priekšrocības – viegli transportēt, iespēja novietot tiešā objekta tuvumā, izmantot gāzes plīti, ledusskapi, kā arī patverties no aukstuma, lietus un vēja. Galvenā priekšrocība, ceļojot ar dzīvojamo treileri, ir neatkarība. Braucot esi noguris – vari iegriezties tuvākajā benzīntankā vai autostāvvietā un, iekāpjot treilerī, tūlīt pilnā augumā ērti izstiepties guļvietā. Ja gribi baudīt brīvdienas ar lielāku komfortu, jāsameklē kempings, kur par nelielu samaksu būs iespējams pieslēgties elektrībai, kā arī izmantot citas kempingā piedāvātās ērtības. Ja brīvdienas gribas pavadīt atsevišķi no citiem, jāsameklē kluss nostūris. Autonomā gāzes apkure, gāzes plīts un ledusskapis arī šeit jums nodrošinās komfortablu atpūtu.

Ella.Ko, IK, brīvdienu māja

Silovi, "Zemkalni" , Kalniešu pagasts, Krāslavas nov. LV-5660
Apraksts:

Atrodas klusā, nomaļā vietā, meža ielokā. Kamīnzāle. Svinību telpa. Pirts. Tualete. 3 dzīvojamās istabas (10 personām). Dīķis, var makšķerēt, laivot, bērnu rotaļu laukums. Gleznaini auto maršruti pa mežu (ziemā un vasarā). Terase, skatu tornis, var sēņot, ogot. Atpūta ģimenei. Romantiska atpūta.

Madonas novada pašvaldība, Mētrienas pagasta pārvalde

Mētriena, Mētru 1, Mētrienas pagasts, Madonas nov., LV-4865
Mētrienas apkaime:

Apceļojiet Mētrienas apkaimi! Mētrienas pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā dienvidos. Robežojas ar sava novada Ļaudonas, Praulienas un Barkavas pagastiem, Varakļānu novada Murmastienes pagastu, kā arī Krustpils novada Atašienes un Mežāres pagastiem. Mētrienas pagasta kopējā platība ir 14025,2 ha, pagasta centrs ir Mētrienas ciems.